DOE DUH MEEJ 2019 - 800 jaar NETERSEL
Welkom  Over de kindervakantieweek  Vossenjacht  Dinsdag programma  Woensdag programma  Donderdag programma  Fotoalbum  Gastenboek  ContactAanmelden Kinderen

Over de kindervakantieweek

Doe duh meej?

Doeduhmeej is een initiatief van de Neterselse gemeenschap en bestaat al vele jaren. De organisatie draagt zorg voor het invullen van een activiteitenweek voor alle kinderen van de basisschool. De activiteiten van Doeduhmeej vinden traditioneel plaats in de laatste week de basisschoolvakantie. Dit jaar zal dit zijn dit van maandagavond 12 augustus t/m donderdag 15 augustus. De organisatie is in handen van een bestuur (6 personen) maar vooral ook van de uitvoerende leden van de organisatie, (ca 30 personen) en natuurlijk de vele vrijwilligers die daarnaast elk jaar weer meehelpen.

Om zo’n week op rolletjes te laten lopen hebben we het al gauw over zo’n 100 mensen die voor en achter de schermen op allerlei vlakken bezig zijn!! Deze mensen zorgen ervoor dat ongeveer honderd Neterselse kinderen van groep 0 tot en met groep 8 een hele leuke week kunnen beleven, waar ze fijne herinneringen aan zullen hebben. ‘Voor en door de Neterselse mensen’! Dat is eigenlijk het mooie van deze kindervakantieweek: Jong en oud maakt er samen een leuke week van. Ze helpen elkaar, genieten samen en houden die herinnering nog jaren vast.

Programma

Het  afwisselende programma van de kindervakantieweek is al vele jaren een vast  en succesvol gegeven

 

  • Op maandagavond zoeken we gezamelijk de vossen tijdens de Vossenjacht.
  • Op dinsdag knutselen in de Poel en hutten bouwen achter de Poel.
  • Op dinsdagochtend houdt de Poppendokter spreekuur bij de Poel. Voor alle kindjes uit Netersel!!
  • Op woensdagochtend een leuke activiteit voor de onderbouw, Survival voor de bovenbouw.
  • Op woensdagavond een avondspel voor onder en bovenbouw en aansluitend is er voor de bovenbouw een spannende spooktocht.
  • Op woensdag kunnen de kindjes uit onder en bovenbouw blijven slapen.
  • Op donderdag Zeskamp en een gezamelijk afsluiting.

Op de andere pagina's kun je meer informatie vinden over deze activiteiten.

Algemene info?

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Caroline van Dijck (tel. 06-22523648) of Jeroen Verdonschot (06-45082971)